Erasmus, student en leermeester

Rondleiding

Deze interactieve rondleiding in de geest van Erasmus (‘Jullie leren van mij en ik leer van jullie’) leidt de leerlingen door het Erasmushuis.

De gids vertelt het levensverhaal van Erasmus, student en leermeester.

De gids vertelt het levensverhaal van Erasmus, student en leermeester.

Voor leerlingen van het 4de tot het 6de leerjaar lagere school
Op woensdag of donderdag
Duur: 1 uur
Tarief
Eén museum 70 € + toegangsprijs 1,25 € p.p.
De toegang tot het museum is gratis voor de leerlingen van de scholen in Anderlecht.
Covid-19: om de verspreiding van het virus te voorkomen, beperken we de groepen tot 15 leerlingen per gids. Twee groepen kunnen tegelijkertijd de rondleiding volgen, met verschillende vertrekpunten (tuinen, Erasmushuis).
Onze musea zijn voor iedereen toegankelijk. Mochten de kosten van een extra gids een probleem zijn, neem dan contact met ons op, wij zoeken graag naar een oplossing.
Info en reservaties
+ 32 2 521 13 83